Aşağıdaki tabloda, Konferans ve Eğitim konuları ile süreleri yer almakta olup, herhangi bir eğitim ya da konferansa ön kayıt yaptıran katılımcı adaylarının ilgisinin yeterli sayıya ulaşması durumunda o konferans ve eğitimin kesin duyurusu yapılacak ve durum ön kayıt yaptıranlara da ayrıca duyurulacaktır.
Konferanslar Salı günlerinde düzenlenecek, Eğitimler ise genelde Cuma ve Cumartesi günlerinde 9:45 – 17:30 saatleri arasında verilecektir.
Ücret, kişi başı 180,- TL + KDV/gün olup, ödeme kesin kayıt tarihinde yapılacaktır.
Ön kayıt yaptıran katılımcı adayları ile kolay iletişim kurabilmemiz ve hangi konulara ilgi gösterdiklerine dair bilgi edinebilmemiz için, kendilerinden istenilen aşağıdaki iletişim bilgileri bölümünün eksiksiz doldurulması ve tabloda kayıtlı eğitim ve/veya konferans konularından ilgi duyulanların önündeki kutucuğun işaretlemesi gerekmektedir. Ayrıca, herhangi konferans veya eğitime birden fazla kişi göndermek isteyen bir kurumun, ilgili konferans ya da eğitim konusunun hizasındaki sütuna kaç kişi göndermek istediğini de belirtmesi gerekmektedir.
Ön kayıtların; WEB Sitemiz üzerinden elektronik olarak yapılması mümkün olduğu gibi, alınacak boş form çıktısının okunaklı bir şekilde elle doldurularak HUZ AKADEMİ’nin dip nottaki numarasına faks ile ya da tarayıp e-posta yoluyla göndermek suretiyle de yapılması mümkündür.
kimler katılmalı?
Konferanslara:
Şirketlerin muhasebe, mali işler ve finansman bölümlerinde çalışan, vergi ve muhasebe bilgisini geliştirmek isteyen uzman personel ve yönetici adayları ile YMM’ler, SMMM’ler ve Bağımsız Denetçiler.
Temel Vergi Eğitimlerine:
Şirketlerin muhasebe, mali işler ve finansman bölümlerinde çalışan, vergi bilgisini yeterli olmayan, meslek hayatına yeni başlamış personel ile YMM, SMMM ve Bağımsız Denetçilerin yanında yeni çalışmaya başlamış kişiler.
İleri Düzey Vergi Eğitimlerine:
Şirketlerin muhasebe, mali işler ve finansman bölümlerinde çalışan, vergi ve muhasebe bilgisini geliştirmek isteyen uzman personel ve yönetici adayları ile YMM’ler, SMMM’ler ve Bağımsız Denetçiler.
Muhasebe Eğitimlerine:
Şirketlerin muhasebe, mali işler ve finansman bölümlerinde çalışan, vergi ve muhasebe bilgisini geliştirmek isteyen uzman personel ve yönetici adayları ile YMM’ler, SMMM’ler ve Bağımsız Denetçiler ve bunların yardımcıları.
konuşmacılar / eğiticiler kim?
Konuşmacılar; vergi alanında çok iyi eğitim almış, uzun yıllar hem kamu hem de özel kesimde vergi uygulamalarının bilfiil içinde olmuş, birçok eğitim faaliyetinde bulunmuş, konferanslar vermiş deneyimli Eski Hesap Uzmanları ile Maliyet Muhasebesi ve BOBİ-FRS konusunda ciddi çalışmaları bulunan Akademisyenler.
başvuru formu
Başvuru sonucu
Başvurunuz başarılı bir şekilde alınmıştır.
Kayıt sırasında hata oluştu.
Zorunlu alanları doldurunuz.
Ön Başvuru Formu
Ön başvurunuz alındı.
Ön başvurunuz yapılamadı.
Lütfen gerekli yerleri doldurunuz.
İsim Soyisim *: Adres : Mail *: Cep Telefon *: Ev Telefonu : Meslek *: Çalıştığı Bölüm :